Panda Security пусна новата си продуктова линия антивирусни решения

13.09.2012 / 17:43:00
Panda Security пусна новата си продуктова линия антивирусни решения за 2013 година
  • Новите решения обезпечават цялостна защита срещу всякакъв вид заплахи, като редуцират до минимум натоварването на компютъра благодарение на облачните технологии на Panda
  • Новата функция Scan Manager гарантира 70% по-бързо сканиране
  • Решенията, които се предлагат в кутии вече са на пазара и ви гарантират 12 +1 месеца защита

Panda Security, компанията, гарантираща сигурност от облака, днес обяви, че новата продуктова линия 2013 е на пазара. Тя включва: Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 и Panda Global Protection 2013.

Panda Security направи още една стъпка напред с продуктовата линия за 2013 година, като включи новата функция Scan Manager. Благодарение на нея сканирането става много по-бързо и ефективно отколкото до сега, тъй като тя се включва само когато е необходимо. Това осигурява 70% по-бързо сканиране и оптималната употреба на наличните ресурси на машината. Всички продукти от серия 2013 осигуряват защита в реално време срещу познати и непознати заплахи, защото са организирани да ползват информацията и опита на милиони потребители чрез уникалната технология

Collective Intelligence.
Всеки ден в PandaLabs се получават 206 000 нови файла - от тях 73 000 нови видове зловредни кодове, които Collective Intelligence автоматично анализира, класифицира и неутрализира в 99.6% от случаите. Технологията събира информацията от всички компютри, за да повишава ефективно нивата на защита на цялата Panda общност. Продуктовата линия 2013 разпространява огромната си база знания и така дава бърз и адекватен отговор на все по-опасните хакерски атаки.
Решенията за 2013 включват модерен интуитивен интерфейс, който е съвместим с новата операционна система на Microsoft - Windows 8.

Новата серия представя и множество технологични иновации: по-добри възможности за неутрализация на вируси, подобрен достъп при сканиране, нова операционна система за откриване и отстраняване на уязвимости, напълно нова система за предаване на въпросите към отдел Техническата поддръжка и нов управител на паролите, който дава сигурност на потребителите, че съхраняват в безопасносност своята база данни.
Panda Global Protection 2013, най-всеобхватното решение за сигурност от новата продуктова линия е специално създадено за много активните клиенти със специфични нужди при организиране на защитата. Модулът Panda Safe Browser, включен в решението е особено актуален за онези, активно ползващи социалните мрежи и други интернет услуги, но държащи да запазят личното си пространство от кибер натрапници.
Освен това има възможност за криптиране и защита с пароли на отделни файлове и папки, като така те се предпазват от кражба на съдържащата се в тях информация - банкови и финансови данни или мултимедия.
Същността на продуктовата линия за 2013 година е нейната функционалност, което я прави предпочитано антивирусно решение за всякакъв тип потребители. Тя осигурява високо ефективна защита срещу познати и непознати вируси и други зловредни програми, Wi-Fi защитна стена, блокираща всякакви кибер мошеници, Panda USB ваксина - предпазваща от зарази от всякакви мобилни устройства, филтър за конфиденциална информация за защита на личните данни, система да контролно повторно съхранение на файлове, както и възможност за възстановяване на изтрита по непредпазливост информация, а също и настройка на производителността на компютъра.

12+1 месеца защита
Решенията на Panda Security - версия 2013, които се продават в кутии осигуряват на потребителите 13 месечна защита, тоест те получават 1 месец бонус.
Всички продукти са лесни за ползване (инсталирай и забрави), леки (максимум защита без излишно натоварване на системата), по-сигурни и по-комплексни от всякога.
Новите решения 2013 са достъпни за безплатно ползване на:
 http://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/

За Panda Security
Превърнала се в един от водещите световни разработчици на решения за ИТ сигурност, Panda Security има представителства в 56 страни и милиони потребители в повече от 195 държави. Предлага продукти, адаптирани на 23 езика. Обновявайки решенията си компанията постоянно внедрява нови модели и технологии и повишава ефективността си в борбата с интернет заплахите. Благодарение на модула за сигурност Tru Prevent и технологията Collective Intelligence всяко решение предпазва максимално ценната ИТ информация, както от познати заплахи, така и от все още некласифицирани опасности.
Panda Security се старае да улесни своите клиенти в съответствие с фирмения си девиз: „Една стъпка преди” всеки нов зловреден код (вирус, шпионски код, спам и др.). Panda Security си сътрудничи със Special Olympics, WWF и Invest for Children, което е част от корпоративната политика на фирмата за социално отговорно поведение.